25
Červen

Peter Parker a Miles Morales

Když se poprvé objevil Miles Morales, tak jsem si řekl, bylo by super, kdyby se oba potkali jako Ben Reilly a Petr, něco jako vnitřní crossover. Marvelovský bůh mojí prosbu splnil, je tu pětidílná série Spider-Men, kde se Petr potká se svým nástupcem Milesem. Za sérií stojí Brian Bendis a Sara Pichelli. Nápad vznikl, když Alexei Alonso a Brian Bendis přemýšleli, co by k 50. výročí Spidermana udělali. První díl vyšel na začátku června 2012 a poslední pátý v říjnu.

Alonso: "Peter Parker hraje obrovskou roli v Ultimate Universe a rovněž působí na emocionální rozvoj Milesovu osobnost. Co udělá, když potká Petra Parkera z jiného časoprostoru?"

Spiderman sviští nad městem a zahlédne fialové světlo pocházející z neznámé budovy. Uvnitř najde vyspělou techniku, zřejmě Tonyho Starka. Najednou se objeví Mysterio. Spidey Mysteria rychle převálcuje. Ten svázaný řekne Spíďovi: "Zmeškal jsem tvou smrt, když jsi poprvé zemřel. Tentokrát už ne!". Po té vystřelí na Spideyho, ten instintivně vyskočí a střela trefí přístroj vydávající fialové záření. Spiderman se náhle objeví nad střechou budovy, ničemu nerozumí, tak se vydá domů. Tam ale v jeho bytě se nachází někdo cizí, tak odsviští pryč. Cestou zachrání jednoho člověka, ten místo vděku se ho zeptá, proč má na sobě starý Parkerův kostým.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online