19
Srpen

Režiséři mluví o filmu Venom a Spidey se přidá k Avengers

Na tiskové konferenci, režiséři Avi Arad a Mathew Tolmach mluvili o možném Venom filmu. Avi Arad a Tolmach prozradili, že jejich záměrem je udělat film tak, aby udrželi souvislost s dalšími pokračováními Spideyho filmy. Dále po úspěchu Avengers, šance že uvidíme Spideyho v Avengers se zvýšila, říká Arad.


Avi Arad a Tolmach:
Jak víte, komiksový Venom je ochráncem nevinných. Jediného člověka, kterého nenávidí, je Petr Parker, Spiderman. Důvody, proč se příběh okolo Venoma vyvíjí tak pomalu, jsou p

rý jeho schopnosti, ví o totožnosti Spidermana a má jenom jediný cíl - zabít Spidermana. Vždycky nám dělali problémy s příběhem a teďka i nový Venom komiks. Je to Flash v Iráku. Víme, že pokud ho necháme na určitém místě a zaměříme se na člověka, nikoli na potvoru, povedl by se nám začátek ve Spidermanovi 3.

Spiderman 3 byl fanoušky hodně kritizován kvůli malé účasti Venoma na filmu. Skončil jako šílený fotograf, který toužil po osobní vendetě. Tolmach:
Venom by si zasloužil vlastní celovečerní film. Měli jsme rozhovor o Venomovi a je to opravdu složitá postava, Eddie Brock a tato postava. Mnozí si myslí, že není šance to nějak rozmotat, ale snažíme se.

A na závěr Arad odpověděl na otázku fanouška, jestli se Spidey přidá k Avengers.
Možné je vše. Jestli se něco takového stane, bude to dobré jak pro Sony, tak i pro Disney. Pokud přijde ten správný scénař, nyní ale pracujeme  na Venomovi. Nápad přišel dřív.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online