22
Duben

Superior Spider-man #8

Od té doby, co se Otto stal Petrem Parkrem. Udělal hodně, které by Petr nikdy neudělal. Chladnokrevně zbil své nepřátele, jednoho dokonce i zabil. Petr, i když své tělo neovládá, stále tam někde v podvědomí je. Nyní pokročil a může se svým tělem občas hýbat. Chtěl své tělo ve spánku přinutit, aby napsalo zprávu, že ho ovládá Ock, ale neúspěšně.

 

Spider-Manovy akce a změny poslední dobou si všimli také Avengers. Ti se snaží přinutit Spider-Mana, aby prošel kontrolou. Otto samozřejmě se nechce prozradit a odmítá. V boji ale nemůže vyhrát proti pěti Avengerům. Po analýze ho propustí, protože nic nenašli. Otto před tím ale rychle zahlédl, že v jeho mozku je něco neznámého a chce si to sám prověřit. K tomu potřebuje svůj stroj, ten ale vlastní Cardiac.

 

Pro Otta není problémem Cardiaca najít a ti 2 se spolu rychle pustí do bitvy. Boj byl přerušen, když Otto uviděl holčičku s jeho přístrojem na hlavě. Kvůli němu měla nehodu a on chce napravit svou chybu. Po dlouhé operaci se mu podaří dívku zachránit a také se spřátelit s Cardiacem. Potom si od Cardiaca vzal svůj stroj - helmu, kde s ní chce najít neznámé vlny v jeho mozku. Petr všechno sleduje zpovzdálí a občas mluví na Otta, i když ten ho občas nemůže slyšet. Když si Otto helmu nasadil, mohl s Petrem komunikovat a chce Petra jednou pro vždy zničit...úplně.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online