31
Červenec

Otto má vše pod palcem

Už delší dobu jsem nic nového nenapsal. Byly k tomu 2 důvody. Za prvé, nic nového se zas tak nedělo, za druhé... měl jsem moc práce.

 

Jak z předešlých dílů víte, vnitřní boj mezi Petrem a Ottem neproběhl podle fanouškovských představ. Otto vyhrál a od té doby není po Petrovi ani zmínka. Otto jako Superior Spider-Man mezitím dokázal ovlivnit i Jamesona. Získal si jeho důvěru, dohlížel na popravu Alistaira Smythe (Spider Slayer). Poprava neproběhne přesně podle plánu a Smythe uteče. Ještě před tím ale stihne získat Scorpiona a Vultura na jeho stranu. Ti s jeho vybavením jsou více nebezpečnější.

 

Co ale Smythe nečekal je, že Spider-Man už není tím samým Spider-Manem. Všechny jeho plány věděl, sám si je kdysi také plánoval. Na konci se Smythe chtěl Spideyho zmocnit tím, že přesune jeho vědomí do Spidermanova mozku. Nepočítal s tím, že toto Otto už provedl.

 

Otto po situaci se Smythem začal Jamesona vydírat. Chce po něm vlastní ústřednu a volnost v chycení zločinců. Pronajal si skupinu žoldáků a vydal se na boj proti Kingpinovi (Shadow Island). Proti novému nelítostnému Spidermanovi nemají Kingpin ani Hobgoblin šanci.

 

Situace se ještě neuklidnila a Otto už dokázal uskutečnit plán, jak přinutit Avengers, aby ho přestali sledovat. Zastavil zločince, který se choval jako symbiont a mohl ovládat cizí tělo. Později se ukáže, že tento nový padouch spolupracuje s Jackalem. Jackal není jediným, kdo chce Spidermana porazit, Green Goblin se také vrátil.

 

A nyní novinka (y). Vyšly nové tři série - Superior Carnage, Superior Foes of Spider-Man a Superior Spider-Man Team up. Uvidíme, co se tam bude pěkného dít. Jinak Spiderman Team Up vypadá suprově. Otto si sestavuje vlastní tým z chycených padouchů - sandman, electro, mysterio,

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online