23
Květen

Spiderman 4

Spiderman 4 (The Amazing Spiderman) se už dokončuje a přesně 5.7.2012 bude v kinech. Bohužel (pro někoho bohudík) budou v novém Spider-Manovi zcela noví herci. Samozřejmě, že ve filmu nebude chybět Stan Lee, který se tam na pár sekund objeví. Petra Parkera bude hrát Andrew Garfield a Gwen Stacy Emma Stone. Režisér Marc Webb ujištuje, že tak jak máme rádi Petra Parkera, budeme mít rádi i Andrewa. Uvidíme, jak se tito noví herci vypořádají s takovým megahitem.

Děj se časově vrátí kousek zpátky, takže nebude to pokračování trojky, ale spíše pokračování mezi jedničkou a dvojkou. Hlavními záporáky bude prý Lizard a Venom. Osobně se mi Lizard moc nelíbí. Nahradil bych ho třeba Carnagem. Další věc, co se trošku změnilo a bohužel k horšímu, je Spideyho kostým. Je teďka 100% z bavlny. Snad tvůrci dají zpátky jeho old school kostým. Takhle vypadá Spíďa jako maskot než superhrdina. Každopádně se na film těším stejně tak jako na první díl. Ať už je rok 2012.


This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online