19
Červenec

Amazing Spider-Man 664

Brock drží napůl omráčeného Spideyho svázaný ke zdi v laboratoři. Pokusí se Spideymu sundat masku, protože si myslí, že pokud mají bát parťáci, Spidey zná jeho identitu, tak i on by měl znát jeho. Podobně jako schopnost se přilnout k jakému povrchu, tak i Spideyova tvář se přilepila k masce a nedovolila Brockovi si ji sundat. Brock to vzdá a chce přesvědčit Spidermana, že je na jeho straně a vydá se za Mr. Negativem, aby odhalil jeho pravou totožnost světu. Mezitím pomocí acetonu rozpustí Spidey Anti-Venomův síť.

Wraith se pokusí dostat informace o Negativovi z drogového dealera. Netuší však, že Carlie Cooper ji e střechy pozoruje. Li se objeví v televizi vedle starosty Jamesona, kde se pyšní svou sbírkou hliněných válečníků.

Spidey už skoro rozpustil všechnu síť a náhle se objeví Brock a zase ho sváže. Tentokrát Brock vezme Spideyho přes ramena a chce ho vzít do muzea, aby se sám přesvědčil o tom, že má pravdu o Negativovi. Brock nechá Spidermana uvnitř muzea mezi sochami a jde hledat Lia. Objeví se Wraith, odváže Spidermana a spolu jdou za Brockem. Brock potká Negativa, ale je ryche poražen. Vrazil mu meč do těla, který mu vzal léčitelské schopnosti. Wraith pomocí detektorů tváří zjistí, že Negative a Li je jedna samá osoba. Tuto informaci pošle všem a dostane se i do televizí. Rozzlobený Negative spustí svůj smrtelný plyn, který zabije pouze určitého člověka s DNA, které získal. V Amazing 621 si myslel, že získal Spideyovu krev, ale Černá kočka zaměnila jeho krev s prasečím. Li uprchne, Spiderman vyndá meč z Brockova těla a uzná, že měl Brock pravdu.

Přivázaný Li prosí, aby ho pustili. Pustí ho, až se promění zpátky v Negativa. Petr se zeptá Carlie, co si myslí o kapitánce Wanatabe, když zjistila, že je Wraith. Carlie řekne, že je jedním z těch správňáků a i ona dokáže udržet tajemství. Poté se zeptá Petra na jeho vztah ke Spidermanovi. Petr ji řekne, že veškeré Spideyovy techno věcičky dělá právě on.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online