27
Září

Superhrdinové ve skutečném světě

Hrát si na hrdinu není žádná sranda, o tom se přesvědčil pracovník v Las Vegas, který se oblékal jako Batman, aby upoutal pozornost tamějších turistů. Občas se mu to vymkne z rukou a potká i skutečného Jokera. Narozdíl od komiksového Batmana, tenhle Batman dostal pořádnou nakládačku. "Moje prací je vzít si kostým Batmana a fotit se s lidma. Nejdříve jsem chtěl diváky pobavit a jen tak si chmátal rukama, netušil jsem, že se opravdu naštve. Poznal jsem to až po ráně do brady.", řekl MoxNews televizi.



Na celém světě se občas vyskytují případy, když si někdo vezme kostým superhrdiny a jde do ulic s cílem udělat si jméno. Často to končí zatčením. Prý si je lidi dost nevšímali a museli upoutat pozornost šíleným způsobem. Kromě těchto otravných lidí se vyskytují i lidi, kteří si na hrdinu sice hrají, ale i přesto jsou pravými hrdiny. Stávka v Bangkoku může být tím příkladem. Protestanti ohrožovali ostatní s náklaďákem vozící plyn, situace se pomalu zhoršovala. Odnikud se vynořil Batman, vyskočil na náklaďák a vykřikl: "Batman je tu!". Rozhořčený dav se pomalu uklidnil a pak se v dobrém rozešli bez zásahu polici.



A co náš Spidey? I ten je pravým hrdinou.... no, ne tak docela.


This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online