7
Září

Spider-Man pro PS4 dostáva video ze zákulisí, ukazuje gameplay a arty

Polovičná akvizícia Marvel by Disney, byla fanoušikmi plodného vydavatelstva komiksov přijata více, či méně pozitivním. Jej příjemným efektem je však jisté, že jsme získali nové snímky Spider-Mana, které pocházejí z výstavy D23 Expo.

Během panelu "Level Up! Walt Disney Company Video Game Showcase ", který se stal v Anahame, Insomniac Games a Marvel ukázali nový trailer na jejich přicházející PS4 exkluzivitu. Zábery zobrazují zákulisný pohled na hru, která se přehrává s hraním her, z tohtoročnej E3. Kromě toho se dozvíte z několika vývojářů několik zajímavých detailů a vidíte krásné umění. Tie nabízejí pohled na Petra Parkeru nebo souboj s Kingpinem, který by se měl hrát krátce po startu hry. Také jsme si uvědomili, že největší vliv měl na hru animovaný seriál Ultimate Spider-Man a pavoučí mechaniky od E3 již dosáhly zlepšení, čím se posílila Rychlost hlavního hrdinu. Nový Spider-Man stále nemá datum vydání, ani žádné oficiální okno, kromě generického "2018". Prezident SIE, Shawn Layden, nicméně naznačil, že bychom se mohli dočkať už v první polovině roku, i když samozřejmě ještě není jisté, protože vývoj stále probíhá.

V průběhu posledních týdnů jsme se také dozvedeli, že v hre uvidíme Petra Parkera, který je Spider-Manen
 ​​už osm let. Objaví se také Miles Morales, který ukáže novou pohled na milovaného pavúčieho hrdinu. Na doplnění bylo vydáno nové video, které představí několik vedoucích pracovníků.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online