16
Září

Miles Morales je tu


14. září se na amerických pultech objevil nový Ultimate Spider-Man. Hispánsko-černošský chlapec jménem Miles Morales. Poprvé se tak objevil v Ultimate Spider-Man #1 a Ultimate FallOut #4. Všichni kritici pějí na Milese jenom chválu, jedná se prý o absolutní převrat ve světě comicsu, skvělou modernizaci blízkou dnešní mládeži a tak dále a tak dále, samá superlativa. Z obrázků je také patrné, že se změnili i barvy kostýmu. Jsou teď výrazově temnější, tvrdší, designově dotažené, zkrátka moderní. Prodeje trhají rekordy.
Jako zarytý fanoušek ale tak nějak vnitřně nesouhlasím. Kdokoli kdo nahradí Petera a bude se snažit mu být podobný, je pro mne náhražka. Bude-li charakterově úplně jiný, už to není Spide-Man. Myslím, že tak nebudu sám, kdo do světa křičí: PARKER, PARKER. Dejme ale Milesovi šanci, třeba nás překvapí.
Pro předtsavu a seznámení se s Milesem můžete stahovat jakýsi předdíl Ultimate Spider-Man #0 ze stránek Marvelu nebo na iTunes.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online