24
Prosinec

Amazing Spider-Man 700 - poslední díl?

Už dlouho se koluje zpráva o posledním dílu série Amazing Spidermana. Nikdo netuší, jak bude končit nebo zda-li vůbec. Scénař napsal Dan Slott, který Marvel velmi dobře utajil. Scénař a digitální podoba komiksu byla zveřejněna před pár dny, ale komiks bude k dispozici v USA až 26.12.2012. 


Je to škoda, jak pro čtenáře tak i vydavatele, když někdo takto dopředu prozradí příběh. Problém je v tom, že fyzické kopie jsou dostupné jenom pár vyvoleným. Na otázku, jestli má Marvel opatření k dalšímu úniku komiksů, Alonso řekl: Ano, Marvel tuto záležitost vyšetřuje. 

SPOILER

Pokud jste četli ASM 698, tak jistě víte, že největší Petrovým problémem je nyní doc Ock. Párkrát mu překazil plány a jemu zbývá posledních pár hod života. Má skutečné eso v rukávu. Roztrousil všechny octoboty po celém městě, mají úkol přepsat Spideyovy vzpomínky. To se stalo hned po té, co Spiderman utekl a pak porazil hned dva gobliny. Tam se přepsala jeho paměť, přesněji osobnost. Paměť patří Petrovi, ale vědomí je doca Ocka. Petr na druhou stranu je v těle Ocka, který trčí vězení a může žít ještě tak max pár hodin
.
Nebudu to tu rozebírat, co se stalo/stane, ale závěr byl hodně originální, skvělý, dechberoucí, omfg... Ale jsem také smutný, pokud ASM opravdu končí. Pokud se nějakým zázrakem vrátí ASM do hry, chci, aby důvod k jeho návratu byl aspoň nějaký rozumný. Radši super konec, než špatné pokračování.



This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online