29
Říjen

Nová Spider-man hra ohlášená pro PS4

 

Sony a Insomniac opět spojili síly, teď ale ne v skákačce, ale ve své první vlastní a exkluzivní komiksovke. Než se původně i očekávalo, na PS4 přijde hra Spider-Man. Insomniac ani Sony Interactive Entertainment o hře zatím mnoho konkrétních detailů neprozradili, ty se dozvíme až později, ale spolupracují na ní s Marvelo. Je to úplně nová hra, nebude podobná s ničím, co jsme hráli předtím. Stejně ani (a dost překvapivě) nebude založena na příchozím filmu Spider-Man: Homecoming.

Nabídne již zkušeného Petra Parkera, který má za sebou bohaté zkušenosti v boji se zločinem v New Yorku a užvie plně využívat své schopnosti. Stále mu ale jaksi nejde svůj superhrdinský život zkombinovat s tím osobním a také o tom by měla být hra. Bližší nám ji představuje skvělý trailer, ve kterém vidíme nový oblek a také souboje s běžnými zločinci.Mame tu taky první trailer.

 

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online