16
Červen

X-men: První třída

Nejsem moc velkým fanouškem X-menů, ale jako správný fanda Spidermana se zajímám o veškeré dění v okolí Marvelu. Všechny díly X-menů vnímám "pouze" jako akční film bez scénaře... až na tenhle díl. Viděl jsem pouze půlku, ale to mi stačí, abych vyjádřil svůj názor. Hodně se mi líbí úvod a představení hrdinů. Zvláštní efekty byly podobné jako předchozí díly, i zde nemám co vyčítat. Mattew Vaugh, režisér filmu vrátil sérii po katastrofě jménem Wolverine do kolejích.

Film je o mladém Xavierovi (professor X) a Erikovi (Magneto). Staly se přáteli a spolu čelili společnému nepříteli. Xavier založí školu pro nadané. Kromě obavy, že mutanti nezapadnou do společnosti, se vztah Xaviera s Erikem zhoršuje. Každý má svůj vlastní názor na svět a pomalu se stávají nepřáteli. Film je zvláštní tím, že má hodně trailerů, přesněji pro každou osobnost jeden trailer.

Vzhledem k tomu, že při rozhodování o natáčení filmu byl někde zádrhel a zpomalil se tím i čas na natáčení, dokázal režisér Vaugh neuvěřitelné. Doufám, že blížící se film kapitána Ameriky bude taky tak dobrý.

Trailer:



Havok:


Banshee:


Mystique:


Beast:

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online