12
Červenec

Amazing Spider-Man 663

Eddie Brock jako Anti-Venom se snaží zabodovat v lize superhrdinů tím, že dopadne bose Mr Negative. Jenom Eddie ví, že Martin Li je právě Mr Negative. Když se snaží zjistit více informací o Liovi, potká novou hrdinku The Wraith, která odhalí svou totožnost pouličnímu zločinci. Pod maskou se skrývá Jean Dewollf, která je údajně nějakou dobu mrtvá.

Petr v laboratoři vyrábí různé high tech věcičky pro Maxe. Nápady pocházely z jeho kostýmu, jako je z neprůstřelného kostýmu si vymyslel nezničitelnou helmu pro motorkáře nebo sluchátka, která snižují hluky kolem. Nyní chce pracovat na vystřelovače pavučin, které se aktivují jeho hlasem. Po práci si koupí noviny a s překvapením zjistí, že se dostal do vědeckých novin, po kterém od malička toužil. Zavolá hned tetě May, aby ji to sdělil. Ta to ale už dávno ví a právě vypráví svým kamarádům o Petrově úspěchu. V pokoji je i Martin Li (Mr Negative), dotkne se ji a May vzápětí omdlí. Celou situaci si všiml Eddie a vyčkává na vhodnou situaci, aby mohl zaútočit. Petr se o situaci dozvěděl od Jaye a rychle jde za ní. Právě, když se Li snaží odjet pryč, Brock se promění v Anti-Venoma a zaútočí. Li je bezmocný a nemůže se ihned změnit v Mr Negative. Přichází Spider-Man, ještě neví o pravé totžnosti Lia a zabrání Brockovi před zničením Lia. Po té se Spidey pouští do bitvy s Anti-Venomem. Bez pavoučího instinktu snadno porazí Anti-Venom Spidermana.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online