27
Červenec

Ultimate Spider-Man 156

Osborn byl zatčen Carol Danversovou, novou ředitelkou SHIELDu. Chtěl odporovat, ale pak se zamyslel a dobrovolně se nechal zatknout.

Petr s Mary Jane jsou právě u jídla a mluví o J. Jonah Jamesonovi, který ví o Petrovi a Spidermanovi. Petr s tím nemůže nic udělat, musí mu prostě věřit. Petr zvedne telefon, na druhé straně je Steve Rogers, kapitán Amerika. Chce se s Petrem setkat na Forest Hills za 15 minut. Petr se rozloučí s Mary Jane a jde na sraz se Stevem.

V přísně utajovaném vězení programu SHIELD, Norman Osborn je vyslýchán. Chce vidět povolení před tím, než něco řekne. To ale Danversová nemá. Osborn zaktivoval své schopnosti a proměnil se v Goblina. Lehce přemohl stráže a osvobodil Vultura, Elektra, Kravena, Sandmana a Dr. Octopuse. Venku najdou helikoptéru, Vulture se ujme řízení, řekne ostatním, že byl v Air Force a ví, jak létat. Danversová nezmohla na nic a sledovala, jak odlétají.

Petr se setká se Kapitánem Amerikou, začnou mluvit o životě a smrti. Že být superhrdinou je těžké a že Petr to nebere vážně. Chce mu prozradit nejdůležitější věc v jeho životě. Než mu to řekl, přišla Danversová a požádá Steva, aby ji pomohl s Osbornem a chytit ostatní vězně. Přísně řekla, že nechce, aby vzal Spidermana s sebou. Steve a Danversová odejdou. Spider-Man jak jinak, vydá se za nimi.

Skupina SHIELD agentů se shromáždili v Bryant Parku, spadla tu helikoptéra. Vulture není zas tak skvělým pilotem. Žádají o posily, ale centrála odmítla, mají někde jinde ještě jiný případ. Ben Urich je na místě činu a vše si nahrává. Má důkaz, že Norman Osborn je stále na živu.

Norman Osborn je v jednom z domů a vše si sleduje v televizi. Petr sleduje exlozi na Queensborough Bridge, zavolá mu Mary Jane a řekne o Osbornovu útěku. Musí ho zastavit a chránit svoji rodinu.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online