18
Srpen

Ultimate Spider-Man 157

Na Queensborough mostě, Spiderman rozhoduje, zda pomoc SHIELDu v chycení zločinců nebo bránit jeho rodinu. Rozhodl se pro rodinu. Mezitím Osborn, Kraven, Octopus, Electro a Kraven jsou v jednom bytě v New Yorku, sledují zprávy na mostě. Kraven navrhuje, aby využili tuto situaci a utekli z New Yorku. Norman má ale jiné plány a Octopus chce z toho ven. Děkuje Normanovi za záchranu, ale už nechce být nadále zločincem. Otto chce odjet pryč a začít nový život jako vědec, kterým kdysi býval. Řekl, že by Petra neměli zabít. Neměli by se na Spidermana dívat jako na nepřítele, ale spíše jako na svůj výtvor. Díky nimi je Spiderman tam, kde teďka je. Norman je velmi naštvaný na Ottův názor a proměnil se v Goblina, praštil ho a Otto vyletěl z okna ven. Na ulici pokračují v boji a ostatní se jenom koukají, protože vědí, že za chvíli je SHIELD všechny chytí, protože Norman i Otto nyní  používají svoje schopnosti, SHIELD je může teďka detektovat.

V Queensu, teta May a Gwen jsou právě na „shoppingu“, v tu chvíli se objeví Spidey, chce, aby si vzali auto a rychle odjeli z města. Vysvětlí jim, že Norman a pár jeho nejhorších nepřátel jsou na svobodě a vědí, kdo Spider-Man je. Teta May chce, aby Petr odjel s nimi, ale ten odmítá, musí tu zůstat. Obejme tetu May a Gwen a vrací se zpátky do akce.

Na ulici stále probíhá boj mezi Dr. Octopusem a Goblinem. Norman rozbíjí všechny Ottovy mechanické ruce na malé kousky a mlátí bezbranného Otta. Nakonec stojí nad ním a jako vítěz si zvedá ruku.

Spider-Man po odchodu z Queensu obdrží telefonát od Mary Jane, v televizích viděla Osborna, jak zabíjí Dr. Octopuse. Spidey dorazí na místo činu, zde leží polomrtvý Otto na zemi. Uvnitř domu je pouze prázdná místnost se spuštěnou televizí. Spidey jde znovu na most. Na Queensborough mostě si všimne Punishera, míří na kap Ameriku, který stojí před Nickem Furym. Spidey vystřelí pavoučí vlákno na Punishera, ale mine. Skočí dolu, posrčí kapitána  Ameriku. Chytil kulku určené pro Steva. Kulka prošla kousek vedle játer.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online