31
Srpen

Amazing Spiderman #666

Spíďa sviští nad městem a je konečně spokojen se svým současným životem. Konečně se stal pravým hrdinou. Lidé si ho váží. Chytne dvojici zločinců, klasicky je „zpavučinuje“. Přes svůj zabudovaný telefon dostane zprávu o nepořádku na druhé straně města a odsviští pryč.

Starosta J Jonah Jameson dostává zprávu, že jeho popularita neustále klesá. Glory Grant mu vysvětluje, že za to může jeho postoj vůči Spidermanovi.

Hydro-Man bojuje proti Spider-Girl, Firestar a nováčkovi Gravity. I tři spolu nemají proti Hydromanovi šanci. Objeví se Spidey, vystřelí nějakou vlastní vyrobenou látku na Hydromana. Když je látka uvnitř těla, rozplyne se a zmrazí Hydromana. Tři poražení hrdinové jenom kývají hlavou, jak ho Spidey snadno porazil.

Spiderman se vrátí do Horizont Labs, pomocí technologie nestabilní molekuly změní svůj Spidey oblek na svůj civilní. Petr představuje svému šéfovi Maxovi svůj nový vynález, při němž zmrazí červa, zastaví jeho organismus a pak znovu oživí. Max je velmi potěšen, tento vynález může pomoct doktorům zachránit mnoho lidských životů.  

Carlie zavolá Petrovi, chce mu naléhavě něco říct, ukázat. Padouch, kterého Spidey chytil ve svých pavučinách se nějak dostal ven. Proběhne okolo Carlie a ta ho praští jako by nic.

Petr se vrací domů z práce, cestou je zaneprázdněn svými myšlenkami až ho málem přejel autobus (nemá už pavoučí instinkt). Včas ho varoval Phil Urich, vedle něho je Norah. Petr se „nevinně“ zeptá, zda náhodou nerandí Norah s Randym Robertsonem.

Kdesi v baru, dva drogoví dealeři se poperou, projevili se u nich pavoučí schopnosti. Objeví se Jackal a monstrum podobné pavoukovi. Jackal jim vysvětlí, že to on jim dal nové síly. Dá jednomu z nich kartu s adresou, chce, aby tam zítra ráno byl a ukázal světu jeho schopnosti.

Spidey hraje poker s Thingem, Red Hulkem, Hawkeyem, Iron Fistem, Miss Marvel Wolverinem, Cagem a Spider-Womankou. Diví se, proč na takových hrách nebyl často zván. Iron Fist odpovídá, že kvůli jeho instinktu. Nyní, když už ho nemá, tak ho můžou snadno obrat. Spidey odejde za Shang Chi na svůj pravidelný kurz karate. Zde Shang Chi řekne Petrovi, že to bude jeho poslední trénink. Utká se s Julií Carpentrovou – Madam Web. Julie řekne, že v budoucnosti se Petr utká s někým, kdo bude mít „skutečné“ pavoučí  schopnosti a bude ho muset zabít. Petr slíbil, že nikdo už nebude umírat, pokud je nablízku a tento slib chce dodržet.

Jackal je v laboratoři s Petrovými klony, vedle něho je i pavoučí monstrum. Vysvětluje, že monstrum je ve skutečnosti znovuzrozený Kaine a stává se novým Tarantulou.    

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online