2
Září

Amazing Spiderman #667

V bytě ukazuje Carlie Petrovi svoje nové schopnosti, které získala. Stojí na stropě. Petr zpanikařil, protože si myslí, že kvůli společnému soužití má tyto schopnosti od něho. Tuto myšlenku rychle zavrhl, protože to nedává smysl. Žil přece také s Mary Jane a dalšími lidmi. Carlie chce použít její nadpřírozené schopnosti a stát se hrdinkou. Prosí Petra, aby jí vytvořil nějaké hrdinské „hračky“.

Madam Web – Julia Carpenter spolu s Shang Chi sledují, jak se zločinci ve městě shromážďují. Shang-Chi chtěl zaútočit, ale madam Web mu v tom zabránil. Vysvětluje mu, že ještě není čas. Brzy na to přišli Miles Warren spolu se svými šesti klony, Kainem-Tarantulou a Spider-Kingem. Uvnitř se zločinci mezi sebou hádají, dojde ke rvačce, kde každý předvádí svoje nově nabyté schopnosti. Jackal nařídí Tarantulu a Spider-Kinga, aby je uklidnil. Jackal vysvětluje, že všichni jsou součástí jeho speciálního plánu. Otevře bednu, kde uvnitř jsou kostýmy Spidermana.

V Bryant parku skupina Spidermanů, každý s jiným kostýmem Spidermana ničí všechno, co se jim dostane pod rukou. Mary Jane je na místě. Po té, co zachrání chlapce, jež se ocitl v nebezpečí, i ona sama ho potřebuje. Naštěstí se objeví Cloak spolu s dalšími hrdiny – Mr. Fantastic, Spider Woman, Spider Girl, Firestar, Gravity, Luke Cage, Hawkeye, Dagger, Ms Marvel a Iron Fist.

Starosta J. Jonah Jameson nařizuje svému týmu, aby vypustili Anti-Spider bojovníky. Přece jenom měl o Spidermanovi pravdu.

Do boje přijdou ještě Wolverine, Red Hulk a i skutečný Spider-Man. Spidey hledá Carlie, zeptá se Ms Marvel, zda tu neviděla mladou slečnu. Ms Marvel ho praští, Thing ho bouchne, Iron Fist mu dá pěstí. Nepoznali ho.

Zpovzdálí Shang-Chi a Madam Web stále tiše sledují. Shang-Chi to ale nemohl déle vydržet, Petr je jeho kamarád a vtrhl se do boje. Madam Web se usměje, Spidey se naučil první lekci: jeho síla .... je k ničemu.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online