7
Září

Spidey muzikál

Od 14. června si mohli diváci užít divadelní představení Spiderman: Turn off the Dark. Bohužel k vidění bude jenom v New Yorku. Lidi, kteří na představení byli o něm říkají, že je to zcela unikátní a hlavně zábavnější představení než ostatní hry. Děti se v divadlech už nenudí, sledují od začátku až do konce.

Jako jakási partyzánská protiakce na aktuální Spiderman muzikál "Turn off the Dark" se několik divadelních fanoušků ze skupiny "The People's Improv Theater"  rozhodli napsat s hru "The Spidey Project: With Great Power Comes Great Responsibility". Hra měla mít nulové náklady, což se uatorům povedlo a její premiera proběhla v New Yourku 14.3.2011 v divadle People's Improv Theatre, čímž se stala oficiálně první divadelní hrou o Spidermanovi. Obě představení byla naprosto vyprodána a nyní se pracuje na albu nahrávek z muzikálu, které bude představeno v říjnu na ComiConu v New Yourku.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online