13
Září

Top 10 nejhorších padouchů

Hrdina je jenom tak dobrý jako jeho nepřátelé. Kde by Spider-Man byl bez Goblina, Batman bez Jokera nebo Superman bez Lexe? Ale ne každý padouch se dostane do síně slávy. Pro každého nezapomenutelného záporáka existují pět, kterých si prostě nepamatujete. Někteří jsou tak špatní, že si je nemůžete ani z paměti ani smazat. Nyní si je ukážeme:

10, Hammerhead (Kladivoun)

Hammerhead byl nájemným vrahem pro Maggii. Po brutální bitce mu nahradili jeho lebku admantiem. Kromě silné hlavičky nemá Hammerhead žádné další schopnosti.








9, Menace

V Brand new days se po Green Goblinu, Hob Goblinu, několik dalších Hob Goblinů, Demogoblinu, Grey Goblinu a Proto-Goblinu objeví další Goblin. Podobně jako ostatní  Goblinové, i tenhle (tahle) Goblinka má svoje schopnosti a šílenosti ze séra.










8, Humbug


Profesor entomologie Buck Mitty vynalezne oblek, který vydává zvuky podobné broukům. Pomocí těchto schopností si vylepšil svoje finanční situaci... dokud nepotkal Spideyho.








7, Slyde

Slyde, volně přeloženo klouzač Jalome Beacher vynalezne kluzkou hmotu, která mu umožní se pohybovat velmi rychle. Nikdo se ho nemůže dotknout. Místo toho, aby svůj vynález prodal za milióny, jde vykrádat banky. Jeho slabinami jsou spideyho pavučiny, kulky a schody. Když spadne, tak se na nohy už nepostaví.








6, Overdrive

Další týpek z Brand New Days s legračními schopnosti - dokáže měnit barvy, kola, volanty a instalovat LCD displaye. Je někde nějaká reality show?









5, Kangaroo

Klokaní muž! Boxer Frank Oliver má vlastní styl boxu - bojuje jako klokan. Má klokany asi moc rád!











4, Boomerang


Když se řekne zbraň, učitě vás napadne pistole, AK 47, kulomet, luk a šípy, nože, ale nikoli boomerang. Nebude ani v top 100. Zabiják Fred Myers používá boomerang k zabíjení svých protivníků. K dispozici má tryskové boty na ... nevím na co.








3, Fly (M
oucha)

Richard byl postřelen a aby přežil, musí si nechat změnit svůj DNA. Změní se v lidskou mouchu. Není to žádná nebezpečná moucha s jedy jako v Brazilských džunglí, je to naprosto neškodná domácí moucha. Má sílu, umí létat, bzučet a i možná si vaši pizzu sedne.







2, Big  Wheel

Skupina zlodějů s novým vynálezem z kolotoče. Dokáží se pohybovat po jakémkoli povrchu .. akorát neumí plavat. Jeho poslední bitva skončila v Hudson River.








1) Typeface

A je zde nejhorší komiksový padouch. Jmenuje se Typeface (písmenová tvář). Jaké jsou jeho schopnosti? Hází "písmena", která explodují a písmena s ostří na lidi. Po několik letech strávených v jeskyni asi vynalezl novou abecedu a přichází s tím ohromit svět. Naštěstí už nás nemůže zranit, zemřel v Civilní válce.

This site is a fan site, we have no connections with Marvel Characters. All copyrights on images presented here remain property of their respective owners. | Kontakt
Dragon Ball online | Nej vtipy | Hry online